Het bedrijf

Meer dan 20 jaar ervaring in de schoonmaak

Turquase Cleaning is samengesteld uit medewerkers die een gemeenschappelijk doel nastreven: tevreden medewerkers en tevreden klanten.

Een tevreden klant bij ons is iemand die de perfecte schoonmaak krijgt die hij wil en die al zijn wensen beantwoord ziet in een goede samenwerking met onze medewerkers. Onze klanten zijn meer dan de volgende opdracht, zij zijn onze partners.

Onze missie: productieve dienstverlening

Turquase Cleaning neemt de verantwoordelijkheid op zich voor een perfect resultaat. Niet enkel zorgen wij voor een perfecte voorbereiding en uitvoering, wij meten ook onze resultaten zodat wij zeker zijn dat wij ons engagement zijn nagekomen.

Wij beseffen dat ons succes afhankelijk is van het succes van onze klanten. Als wij ons werk goed uitvoeren, kan onze klant betere producten en diensten leveren aan zijn afnemers. Dat nemen wij mee in ons schoonmaakwerk: wij streven naar het creëren van waarde en het genereren van groei en welvaart voor onze klanten.

Wij denken en werken in uw faciliteiten met de passie van een eigenaar. Wij zijn trots om een familiebedrijf te zijn en bieden onze medewerkers alle ondersteuning om hun grootste potentieel te kunnen bereiken.


Duurzame samenwerking- flexibel partnership: relaties zo sterk als ijzer

Iedere ondernemer, hoe groot zijn bedrijf ook is, moet voor zichzelf de afweging maken of hij de schoonmaak van zijn bedrijfsruimten en kantoren zal uitbesteden of niet.

Hier kan u beroep doen op het advies van Turquase Cleaning. Onze ruime ervaring leert ons dat de voordelen van uitbesteden veelal groter zijn dan u denkt. Want schoonmaak is niet zo rechtlijnig als u zou denken, zeker niet wanneer hygiëne een zo belangrijke rol speelt als bv. in de voedingssector. Niet voldoende aandacht en investering in eigen schoonmaakdiensten gaat vroeg of laat ten koste van de kwaliteit en efficiëntie.

Vertrouwen op Turquase Cleaning betekent besparing van tijd en kosten, zodat u zich volledig kan richten op uw core business. In drie woorden samengevat: continuïteit, efficiëntie en kwaliteitsgarantie.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x