Bij Turquase Cleaning

Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Onze ervaring is dat alleen optimale kwaliteit zichzelf betaalt. Bij Turquase Cleaning wordt die verwachting waargemaakt. Daarom beschikken wij over het ISO 9001-certificaat. Kwaliteit staat centraal in al ons schoonmaakwerk. Wij gebruiken digitale checklijsten en een ATP-monitoringssysteem om te garanderen dat onze middelen en procedures geschikt zijn voor uw apparatuur en producten.

done

Vakspecialisme

Wij sturen u bij elke opdracht een ervaren en goed geschoold team van schoonmaakspecialisten. Wanneer nieuwe medewerkers bij ons aan de slag gaan, krijgen zij een uitvoerige opleiding bestaande uit algemene en specifieke cursussen. Ook medewerkers die langer in dienst zijn, krijgen geregeld verder opleidingen. Daarom zien onze medewerkers schoonmaken als hun vak en behoren ze tot de beste schoonmakers van de omstreken. Bij Turquase Cleaning bent u verzekerd van gedegen vakmanschap.

Veiligheid

Veiligheid

Ook op het gebied van veiligheid loopt Turquase Cleaning voorop. Wij werken volgens de VeiligheidsChecklist Aannemers (VCA) en organiseren regelmatig interne opleidingen en meetings. Ook hechten wij veel belang aan het gebruik van Persoonlijke BerschermingsMiddelen(PBM) en vertrouwen hierin op het professionalisme van onze medewerkers.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x