Schoonmaak in de voedingsindustrie

Onze opdrachtgevers zijn voedselproducerende bedrijven. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis zorgen wij dat u steeds hygiënisch, bacterievrij en conform de HACCP-regelgeving produceert.

Door onze kennis van BRC, IFS en GMP weten we beter dan wie dan ook hoe we volgens die normen moeten reinigen. Het schoonhouden van uw uitrusting en apparatuur zorgt ervoor dat het productieproces veel stabieler blijft en daardoor ook meer kostenefficiënt is.

Mogelijke klantenbezoeken en audits vereisen een preventieve aanpak. Ook daarvoor staan wij in.

Reinigingsstrategie: uw productiviteit primeert

Reinigingsstops zijn vaak lastig en duur omdat ze een verlies aan productietijd betekenen. Wij zorgen voor een slimme organisatie van de inzet van mensen en middelen. Zo ontwikkelen wij, zonder in te boeten aan kwaliteit en veiligheid, op korte termijn een bedrijfseigen reinigingsstrategie. Wij vermijden lange stilstanden en dus een groot productieverlies. En dit tegen minimale kosten.

Personeel: sterk in werk

Wij werken met professionele medewerkers die op maat gesneden instructies krijgen. Daarnaast zijn wij ook trots op hun gedrevenheid om steeds goede resultaten te leveren. Daarin worden zij continu ondersteund en opgeleid.

Onze medewerkers gaan in alles net dat stapje verder. Meedenkend, enthousiast, eerlijk, vasthoudend en behulpzaam. Zij beschikken ook over de nodige certificaten zoals VCA, heftruckattest, hoogtewerkersattest en EHBO, of hebben bij ons alle gelegenheid om deze te behalen.


Reiniging en desinfectie van..

  • Voedingsketens en verpakkingslijnen
  • Machines
  • Controlepanelen en elektrische bedieningspanelen
  • Weegschalen, emmers, etiketteermachines, messen
  • Koelruimtes, koelkasten, koelwagens, frigoscandia’s, diepvriezers
  • Kisten, kratten
  • Ovens, dampkappen, leidingen, buizen
  • Muren, plafonds, profielen, balken
  • Transportbanden

Waarom Turquase Cleaning?

  • Absoluut vakmanschap
  • Opbouw van kwaliteitssystemen die perfect afgestemd zijn op uw bedrijfsomgeving en -processen
  • Geen commerciële kwaliteit maar meetbare kwaliteit
  • Kostenefficiënt schoonmaken: onze medewerkers zijn absolute vakmensen die eenmaal ingewerkt de taken zorgvuldig en snel afhandelen
  • ISO 9001:2015 gecertificeerd
  • Kennis van HACCP, BRC en IFS-systemen
  • Kennis van micro-organismen en bestrijding daarvan
  • Onze prijzen zijn meestal voordeliger
  • Lijnen zijn erg kort en dat werkt ideaal
  • Zeer praktisch en flexibel inzake plotse wijzigingen en extra werkzaamheden
  • Altijd bereikbaar: 24/7
  • Ons personeel is ook uw personeel: wij kunnen instaan voor andere bedrijfsdiensten indien gewenst
  • Overname personeel indien schoonmaak in eigen beheer is
Schoonmaak in de voedingsindustrie

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x