Turquase Cleaning logo
Turquase Cleaning

Event Cleaning

Een feest of evenement organiseren kan stresserend zijn. En aan het eind blijft de opkuis over. Turquase Cleaning biedt een volledige service voor schoonmaak voor en na events, zodat die zorg al voor u wegvalt. Wij beschikken over al het nodige materiaal en sturen enkel ervaren schoonmakers naar u toe.

Wij staan klaar voor alle evenementen van particulieren, bedrijven, verenigingen,… We zorgen ervoor dat de locatie perfect proper achterblijft na het feest, en we kunnen ook voor het event de zaal schoonmaken zodat u uw gasten of klanten gepast kan ontvangen.

Schoonmaak evenementen bij Turquase Cleaning

Hotels, restaurants, feestzalen

Verwelkomt uw hotel, restaurant of feestzaal vaak huwelijksfeesten, recepties, bedrijfsfeesten,…? Besteed de schoonmaak uit en bespaar op kosten en tijd!

Bedrijven

Een mooi personeelsfeest voor uw medewerkers, of u nodigt klanten uit voor een productlancering, beurs, opendeurdagen,…? Maak indruk op prospectieve klanten!

Verenigingen

Organiseert uw vzw of organisatie een event? Mogelijk hebt u niet de zin of de middelen om schoon te maken na de receptie, het concert, de opendeurdag,… Maak gebruik van onze specialisten!

Event cleaning bij Turquase Cleaning - Schoonmaakbedrijf Lier