Turquase Cleaning logo
Turquase Cleaning

Desinfectieschoonmaak   Turquase Cleaning Lier

Door het corona-virus werd het noodzakelijk om bepaalde voorzorgen te nemen. Mondmaskers, afstand houden, handen wassen,… Maar het corona-virus, en ook andere zoals griep, kunnen een tijd overleven op oppervlakken. Dit maakt dat ook grondig schoonmaken met desinfectiemiddelen aangewezen is geworden voor publieke ruimten zoals winkels, kantoren, scholen,…

Turquase Cleaning voert een grondige reiniging uit met een veneveld desinfectiemiddel dat de virusdeeltjes geen kans geeft. Uw medewerkers, klanten en bezoekers zijn beschermd tegen verdere verspreiding van het virus. Bovendien worden alle oppervlakken in korte tijd ontsmet, dus een korte downtime is gegarandeerd.

Toepassing

Waar?

Deze desinfectieschoonmaak is toepasbaar in alle ruimten waar veel mensen samenkomen of passeren, met als enige uitzondering ruimten waar voeding wordt bewaard, verwerkt, of bereid: kantoren, winkels, bedrijfsruimten, scholen, hotels, tentoonstellingsruimten,…

Hoe?

Na een grondige reiniging worden de desinfectiemiddelen met een vernevelaar verspreid in de hele ruimte. De fijne deeltjes dalen neer op alle oppervlakken, ook op moeilijk toegankelijke plekken.

Het desinfectiemiddel heeft een inwerkingstijd van 1 uur. Daarna wordt de ruimte grondig geventileerd.

Zodra de luchtkwaliteit in de ruimte opnieuw binnen de veiligheidsnormen valt, wordt de ruimte vrijgegeven en kan ze weer gebruikt worden.

Desinfectieschoonmaak bij Turquase Cleaning - Schoonmaakbedrijf Lier
Desinfectieschoonmaak bij Turquase Cleaning - Schoonmaakbedrijf Lier

Voordelen

  • Een snelle procedure garandeert een minimale downtime.
  • Ook behandeling van grote ruimten is mogelijk.
  • Erkende technici volgens artikel 71 van de Wet Gewasbeschermingsmiddelen en Biociden en aanvullende certificaties.
  • Gebruik van gecertifieerd desinfectiemiddel op basis van waterstofperoxide met bewezen virucidale werking (Certificatie door College voor de Toelating van Gewasbeschermingsmiddelen en Biociden).